Jagttegn

Skydeprøver i juni og juli åbner for tilmelding

Danmarks Jægerforbund har vundet udbuddet om at afholde riffel- og haglskydeprøverne i de kommende fire år, og har åbnet for tilmleding til prøverne i første del af juni på Mit Jagttegn. I den nærmeste tid vil der blive åbnet for flere prøver i juni og juli. 

Vil du holde pause fra at have jagttegn eller slettes fra Jagttegnsregistret?

Du har mulighed for at holde pause fra at have jagttegn ved at lade være med at betale jagttegnsafgiften, men du skal dog indløse dit jagttegn mindst én gang hvert tiende år for at forblive jagttegnsberettiget.

Hvis du vil slettes helt fra Jagttegnsregistret, skal du kontakte os skriftligt via digital post eller fysisk brev. Du skal oplyse dit jægerID eller dit fulde navn, adresse og fødselsdato og skrive, at du ønsker at blive slettet.

Er du først blevet slettet, skal du op til en ny jagtprøve for at blive jagttegnsberettiget igen.

Læs eventuelt Vejledning i at sende Digital Post

Aktuelle informationer

Prøver 2023 

Senest opdateret den 1-03-2023

Jagtprøver og buejagtprøver (teoretisk + praktisk)

Tilmelding til jagtprøver og buejagtprøver i 1. halvår 2023  sker ved at logge på Mit Jagttegn. Vær opmærksom på, at de enheder i Naturstyrelsen, som afholder prøverne, løbende åbner for tilmelding i takt med, at prøverne bliver fyldt op.

Miljøstyrelsen henstiller til, at aspiranterne prioriterer de tidlige prøvedatoer, når de har gennemført det obligatoriske jagttegnskursus og er klar til at gå til prøve.