Behandling af aktindsigt

På denne side kan du læse mere om, hvordan anmodninger om aktindsigt i Miljøstyrelsen behandles.

Aktindsigt

Ønsker du at søge aktindsigt i sager, dokumenter eller oplysninger, som Miljøstyrelsen er i besiddelse af, kan du sende din anmodning til: mst@mst.dk

Miljøstyrelsen kvitterer for din anmodning om aktindsigt og går i gang med at indsamle materiale til brug for vurderingen af, om aktindsigtsanmodningen kan imødekommes.

Henvendelsen om aktindsigt

I henvendelsen om aktindsigt skal du oplyse de relevante oplysninger, der hjælper os med at finde den sag eller de dokumenter, du ønsker at se. Jo mere detaljeret beskrivelsen er, jo hurtigere og mere effektivt kan vi behandle din anmodning.

Hvis din anmodning ikke er præcis nok til at blive behandlet, vil Miljøstyrelsen kontakte dig.

Vi behandler din anmodning inden for 7 arbejdsdage efter modtagelsen. Hvis sagen ikke kan afgøres inden for 7 arbejdsdage, informerer vi dig om årsagen til forsinkelsen og oplyser den forventede sagsbehandlingstid.

Når du søger om aktindsigt ved Miljøstyrelsen

Når du søger om aktindsigt ved Miljøstyrelsen, modtager styrelsen personoplysninger om dig, f.eks. e-mailadresse, telefonnummer og eventuelt et navn. Miljøstyrelsen er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i forbindelse med aktindsigtsanmodninger på denne side.