Gæstejagttegn

Gæstejagttegn

For at søge om gæstejagttegn i Danmark brug dette link:

Ansøg om gæstejagttegn

Bemærk at vi har en forventet sagsbehandlingstid på op til fire uger. Såfremt du ikke er dansk statsborger, og/eller er bosiddende uden for EU, kan sagsbehandlingstiden tage længere tid.

Når vi har behandlet din ansøgning, skal du betale jagttegnsafgift, og politiet skal give samtykke til, at Miljøstyrelsen må udstede jagttegnet. I forbindelse med din indbetaling af jagttegnsafgiften, giver du samtidig accept til, at politiet undersøger, om der kan gives samtykke til udstedelse af jagttegn.

Har du haft et gæstejagttegn i det seneste jagtår, skal du desuden indberette vildtudbytte. Du skal indberette vildtudbytte, før du kan betale for det nye gæstejagttegn. Har du ikke haft gæstejagttegn i det seneste år, kan du betale, når din ansøgning er behandlet og godkendt.

Indberet vildtudbytte og betal gæstejagttegn

Når Miljøstyrelsen har behandlet din ansøgning, vil du modtage en mail med to personlige links. Det ene er til indberetning af dit vildtudbytte for det seneste jagtår, og det andet er til betaling af det nye gæstejagttegn. Har du ikke haft gæstejagttegn i det seneste jagtår, er det kun linket til betaling, du skal bruge.

Bemærk:

  • Gæstejægere har pligt til at indberette vildtudbytte for det seneste jagtår
  • Du kan ikke fortryde betalingen af jagttegnsafgiften, når den først er gennemført
  • Du kan ikke søge om gæstejagttegn, hvis du bor i Danmark

Det er vigtigt, at du gemmer mailen elektronisk, da Miljøstyrelsen ikke har mulighed for at sende den igen.