Miljøstyrelsen som arbejdsplads

Vil du være med til at arbejde for at sikre rig natur, rent vand, sikker kemi og grøn produktion?

Som medarbejder i Miljøstyrelsen, bliver du en del af et engageret hold af kollegaer, der er nogle af landets skarpeste eksperter inden for de væsentligste kerneopgaver på natur- og miljøområdet.

Miljøstyrelsen er porten til viden på området, og du vil komme til at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed med et mål om at balancere hensynet til både beskyttelse og benyttelse samt skabe sammenhæng mellem politik og praksis. Som en del af styrelsens stabsfunktioner, kan du være med til at udvikle vores organisation, sikre de økonomiske rammer og bidrage til den daglige drift.

Som arbejdsplads er vi fagligt præget af stærke miljøer, intern videndeling og sparring på tværs af mange forskellige faggrupper. Vi har fokus på at sikre god trivsel i et balanceret arbejdsliv med gode muligheder for at udvikle sig og tage fagligt ansvar.

På disse sider kan du læse mere om Miljøstyrelsens opgaver og organisering, vores fem strategiske fokusområder, se vores ledige stillinger og hvad der sker, når du sender os en ansøgning.

Som medarbejder bliver du en del af en faglig stærk styrelse, hvor vi har fem ambitiøse strategiske fokusområder

Tilmeld dig Miljøstyrelsens jobagent

Motiverede medarbejdere, der tager ansvar og præsterer, skaber arbejdsglæde samt bidrager til løsning af opgaver og trivsel. I Miljøministeriet ønsker vi motiverede ansøgere, og vi har derfor oprettet en jobagent. 

Tilmeld dig Miljøministeriets jobagent og få tilsendt ledige stillinger, der matcher dine jobkriterier.