Miljøstyrelsen som arbejdsplads

Vil du være med til at arbejde for at sikre rig natur, rent vand, sikker kemi og grøn produktion?

Som medarbejder i Miljøstyrelsen, bliver du en del af et engageret hold af kollegaer, der er nogle af landets skarpeste eksperter inden for de væsentligste kerneopgaver på natur- og miljøområdet.

Miljøstyrelsen er porten til viden på området, og du vil komme til at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed med et mål om at balancere hensynet til både beskyttelse og benyttelse samt skabe sammenhæng mellem politik og praksis. Som en del af styrelsens stabsfunktioner, kan du være med til at udvikle vores organisation, sikre de økonomiske rammer og bidrage til den daglige drift.

Som arbejdsplads er vi fagligt præget af stærke miljøer, intern videndeling og sparring på tværs af mange forskellige faggrupper. Vi har fokus på at sikre god trivsel i et balanceret arbejdsliv med gode muligheder for at udvikle sig og tage fagligt ansvar.

På disse sider kan du læse mere om Miljøstyrelsens opgaver og organisering, vores fem strategiske fokusområder, hvor du kommer til at arbejde i Odense, se vores ledige stillinger, hvad der sker, når du sender os en ansøgning, og du kan blive klogere på, hvorfor vores medarbejdere har valgt at arbejde hos os.

Miljøstyrelsen i Odense

Se hvor du skal arbejde.

Ledige stillinger

Her kan du se alle ledige stillinger.

Miljøstyrelsens organisation

Læs om miljøstyrelsens opgaver og organisering.

To medarbejdere arbejder på bærbar computer

Fra ansøgning til onboarding

Bliv klogere på, hvad der sker, når du har sendt os en ansøgning. 

Fem fokusområder

Læs om vores fem strategiske fokusområder.

Medarbejderne fortæller

Hvorfor har de valgt at arbejde i Miljøstyrelsen?

En medarbejder peger på et whiteboard, to øvrige medarbejdere lytter