Få 1:1 hjælp

VIDENCENTER FOR KLIMAVENLIGE KØLEMIDLER

Videncenter for Klimavenlige Kølemidler (VKK)

Få gratis rådgivning og 1:1 hjælp, hvis din virksomhed er i tvivl om valg af kølemiddel. Kontakt os på 70 20 18 00 eller sha@teknologisk.dk

Find svar på dine spørgsmål i vores FAQ-sektion

Hos Videncenter for Klimavenlige Kølemidler kan du få den vejledning, support, information og de værktøjer, du har brug for. Vi tilbyder for eksempel gratis rådgivning og assistance i op til fem timer pr. sag om klimavenlige kølemidler. Rådgivningen får du fra specialister inden for klimavenlige kølemidler.

Sådan foregår det
Du kan enten ringe på telefon 72 20 18 00, skrive til sha@teknologisk.dk  eller booke et fysisk møde med os i Århus, hvor centret bor.
Den første du kommer i kontakt med er lederen af Center for Klimavenlige kølemidler, Svenn Hansen, der inddrager centrets øvrige specialister efter behov.  

Svartider
Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt. Ved spørgsmål, der ligger inden for centrets paratviden, får du svar inden for en arbejdsdag. Ved spørgsmål, der kræver yderligere undersøgelse fra Videncentrets side, tilstræber vi at vende tilbage inden for 3-5 dage– afhængig af sagens karakter.