Kom og vær med til Miljøstyrelsens konference om fremtidens affaldsforebyggelse

Miljøstyrelsen inviterer til konference den 15. januar 2024 på Syddansk Universitet i Odense

Hvis du arbejder med affaldsforebyggelse i din dagligdag, hvad enten det er gennem produktdesign, forbrugeradfærd, innovation i både offentligt og privat regi eller bare vil være en del af en vigtig dagsorden, så er denne konference skræddersyet til dig.

Vi sætter fokus på affaldsforebyggelse som det overordnede tema, hvor vi vil tage udgangspunkt i en række indsigtsfulde rapporter som Circularity Gap Report, Fælles veje til at knække affaldskurven, og Danmarks Globale Forbrugsudledninger. Disse rapporter vil danne grundlag for inspirerende oplæg om de første og mest afgørende skridt mod en fremtid med effektiv affaldsforebyggelse.

På dagen vil vi præsentere oplæg fra Dansk Industri, Danmarks Naturfredningsforening, Concito og flere. Miljøstyrelsen vil også dele indblik i vores nuværende arbejde med affaldsforebyggelse.

Men det stopper ikke ved oplæg. Konferencen vil også byde på workshops og en afsluttende paneldebat, hvor vi vil udforske innovative løsningsmodeller, diskutere muligheden for tværfagligt samarbejde og overveje rammerne for fremtidens regulering.

Miljøstyrelsen sørger også for forplejning, så du kan holde energiniveauet oppe gennem dagen. Konferencen vil finde sted den 15. januar 2024 på Syddansk Universitet i Odense.

Er du klar til at være en del af fremtidens affaldsforebyggelse? Vi vil gerne have dig med – men skynd dig, vi har kun 100 pladser til rådighed.

For tilmelding, klik på dette link.

Flere detaljer om dagen og programmet vil blive sendt ud, når vi nærmer os konferencen.

Med venlig hilsen, Miljøstyrelsen