Alle jagttegn klar til 1. april trods tekniske udfordringer

27-03-2023
Jagt og jagttegn

Miljøstyrelsen og politiet har sammen fundet en teknisk løsning, som forbedrer kommunikationen mellem Jagtportalen og politiets våbenregister. Dermed bliver svartiden ved ansøgning om jagttegn nu forkortet.

I den seneste tid har der været længere svartider end forventet i kommunikationen mellem Jagtportalen og politiets våbenregister ved udstedelse af jagttegn for det nye jagtår. Det har betydet, at mange jægere, som indbetaler jagttegnsafgiften via PBS til Miljøstyrelsen, endnu ikke har modtaget jagttegnet.

Miljøstyrelsen og politiet har nu fundet en teknisk løsning, som forbedrer svartiderne væsentligt. Det indebærer, at alle PBS-betalende jægere kan forvente at modtage deres nye jagttegn for jagtår 2023/2024 fra Miljøstyrelsen inden 1. april 2023, såfremt de har indberettet vildtudbytte og ikke er tilmeldt digitalt jagttegn. 

Betalingskort og bankoverførsel

Hvis man betaler sin jagttegnsafgift med betalingskort eller ved bankoverførsel sker produktion og udsendelse af jagttegnet løbende som normalt.

Miljøstyrelsen og Politiets Administrative Center vil fortsætte samarbejdet om at sikre en stabil og hurtig kommunikation mellem jagttegnsregisteret og politiets våbenregister.

For spørgsmål vedrørende betaling og vildtudbytteindberetning:
Obfuscated Email eller telefon 72 54 24 24.