Vildtinformation 2023 er udkommet

21-02-2023
Jagt og jagttegn

Miljøstyrelsen udgiver igen Vildtinformation til jægerne – et blad som giver et bredt indtryk af både Miljøstyrelsens og Naturstyrelsens arbejde inden for jagt og vildtforvaltning.

Læs Vildtinformation 2023

Hvordan forbereder du dig som jæger til riffeljagt med blyfri ammunition? Hvordan sikrer du dig og din hund mod ulykker under jagten? Og hvad bliver den afgift, du betaler for dit jagttegn, egentlig brugt til? De spørgsmål – og mange flere – giver den nye udgave af bladet Vildtinformation svar på.

Denne gang er der desuden artikler om den nye forvaltningsplan for skarv, om Naturstyrelsens kontrol med tilladelserne til regulering, om buejagtprøven og meget mere.

Vildtinformation 2023 bliver udgivet af Miljøstyrelsen én gang om året, og alle de jægere, som indløser jagttegn i 2023, får tilsendt et link, så de kan hente bladet gratis på nettet.

Primært digital udgivelse

Bladet er primært en digital udgivelse, men der bliver trykt et mindre oplag til uddeling. Nogle steder i landet vil det være muligt at hente bladet hos den lokale afdeling af Naturstyrelsen, men de trykte blade er først og fremmest tiltænkt nye jægere og bliver uddelt i forbindelse med jagtprøverne.

Vildtinformation 2023 indgår i Miljøstyrelsens indsats for at styrke kommunikationen til jægerne. Bladet skal ses som et supplement til Miljøstyrelsens hjemmeside om jagt og vildtforvaltning og nyhedsbrevet, som man kan abonnere på og få direkte i sin mailboks.

Læs tidligere udgaver af Vildtinformation her