62.000 jægere er gået over til Digitalt Jagttegn

01-06-2022
Jagt og jagttegn

Miljøstyrelsens jagttegns-app Digitalt Jagttegn, som erstatter plastikkortet, har nu rundet 62.000 brugere, og der kommer stadigt flere digitale jægere til.

Stadig flere jægere vælger at erstatte det gamle jagttegn af plastik med app´en Digitalt Jagttegn på mobiltelefonen, og Miljøstyrelsen oplever, at mange er meget glade for den digitale løsning.

Det digitale jagttegn er nemt at bruge, og det er altid med, når telefonen er i lommen. App´en bliver desuden hele tiden opdateret, og selv uden netværksdækning fungerer Digitalt Jagttegn offline i 14 dage.

Opdater til nyeste version

Lige siden den første version af app´en har Miljøstyrelsen taget jægernes datasikkerhed alvorligt, og Digitalt Jagttegn bliver løbende forbedret, så jægerne ikke behøver være bekymrede for den digitale sikkerhed.

Du kan derfor trygt downloade app´en, hvis du ikke allerede har den på din telefon. Er du allerede bruger af Digitalt Jagttegn, skal du bare sikre dig, at du har den nyeste version.

Har du version 1.1 eller en ældre version, skal du dog huske at geninstallere app´en nu, fordi de gamle apps bliver taget ud af drift den 14. juni. Har du den nye version, får du automatisk besked, når det er tid til opdatering.

Her kan downloader du app´en:
Android: Digitalt Jagttegn  (Google Play)
iOS mobiler: Digitalt Jagttegn (Apple App Store)

 

Hent Digitalt Jagttegn til mobilen

Android: Digitalt Jagttegn (Google Play
iOS mobiler: Digitalt Jagttegn  (Apple App Store)