Husk tilmelding til seminar om vandmarkedet i Sydafrika

22-02-2022
International eksportfremme Vand i hverdagen

Husk at tilmelde dig vores seminar om vandmarkedet i Sydafrika den 10. marts. Få muligheden for at netværke med relevante aktører fra Sydafrika og udform de næste 3 år af det sydafrikanske-danske vandsamarbejde.

Som tidligere meldt ud afholder Miljøstyrelsens et seminar om vandmarkedet i Sydafrika under det strategiske sektorsamarbejde (SSC). 
Til seminaret deltager 14 sydafrikanere repræsenterende ministerier, vandforsyninger, kommuner, statsagenturer og private virksomheder, alle institutioner der deltager og bidrager til vandprogrammet.

Arrangementet afholdes i Aarhus hos DGI-Huset og består af 2 dele:

1) En formiddag, hvor vi fra sydafrikanerne og danske firmaer der er aktive i Sydafrika hører om mulighederne på det sydafrikanske vandmarked. Der vil være mulighed for speeddating og tilbudt et netværksfrokost.

2) En eftermiddag, hvor vi diskuterer vandsamarbejdet og giver inspiration til komponenter i den 3. og sidste fase af programmet.

Der vil blive lagt særligt vægt på at identificere virksomhedernes og andre danske aktørers muligheder for engagement i programmet.

Læs mere her: NY DATO: Invitation til seminar om vandmarkedet i Sydafrika

For spørgsmål kontakt Miljøstyrelsens Informationscenter på Obfuscated Email

Tidspunkt, sted, tilmelding

Tidspunkt
Den 10. marts 2022 kl. 08:00 til 16:15

Tilmeldingsfrist
Hurtigst muligt eller senest fredag den 4. marts 2022
Til Obfuscated Email mærket "Tilmelding til seminar om det sydafrikanske vandmarked"

Sted
DGI-Huset
Værkmestergade 17
8000 Aarhus