Mit Jagttegn har fået nyt brugervenligt design

22-09-2021
Jagt og jagttegn

Miljøstyrelsens hjemmeside Mit Jagttegn har fået nyt udseende. Formålet er at gøre det lettere for brugerne at navigere på siden og benytte selvbetjeningsløsningerne.

Opdateret 23.9.2021

Når du logger ind på Mit Jagttegn første gang efter den 23. september 2021, vil du blive mødt af et nyt syn. Siden får et helt nyt look, men vil i øvrigt fungere som hidtil. 

Formålet med det nye design er at gøre det lettere for brugerne at navigere på siden og anvende Mit Jagttegns selvbetjeningsløsninger.

De forskellige funktioner og selve indholdet er det samme som hidtil, men opstilling og menuer er i et vist omfang blevet ændret. De største ændringer er på undersiden for indberetning af vildtudbytte, hvor måden, man indberetter nedlagt vildt på, er blevet mere intuitiv og brugervenlig.

Afsæt i EU-forordning

Ændringerne af Mit Jagttegn er lavet ud fra de krav, som lov om webtilgængelighed fra 2018 stiller til det offentliges hjemmesider og mobilapps.

Loven har afsæt i et EU-direktiv, som skal sikre, at offentlige, digitale løsninger bliver mere brugervenlige.

Siderne er nu designet efter samme system – Det Fælles Designsystem – som alle andre sider under borger.dk og VIRK kommer til at benytte i fremtiden.

Miljøstyrelsen håber, at brugerne vil tage godt imod den nye udgave af Mit Jagttegn.

Læs om Det Fælles Designsystem her