Miljøstyrelsen afholder 3 regionale dialogmøder om spildevandsadministration for kommunernes spildevandsmedarbejdere

10-09-2021
Vand i hverdagen

Er du som kommunal spildevandsmedarbejder nysgerrig på det seneste nye om spildevandsregler og vejledning for kommunernes administration - og vil du høre om aktuelle problemstillinger som berører kommunernes daglige forvaltning på spildevandsområdet? Så se her!

I Miljøstyrelsen vil vi videreføre det gode samarbejde med kommunerne på spildevandsområdet med årlige dialogmøder. Vi ser det som en vigtig platform for at holde hinanden orienteret om aktuelle emner, der knytter sig til forvaltning på spildevandsområdet. Miljøstyrelsen inviterer derfor igen i år til 3 regionale dialogmøder om spildevand.

På møderne kan kommuner og styrelse dele viden og erfaringer på tværs, og vi får i år besøg af både Københavns Kommune og Slagelse Kommune samt af Miljøministeriets departement.

Vi ser frem til en række spændende dage og god dialog og videndeling!
Vi har disponeret med 2-3 deltagere pr. kommune. Hvis der er flere tilmeldte, end der er plads i de reserverede lokaler, vil vi fordele pladserne, så flest mulige kommuner kan være repræsenteret.

Vi lægger stor vægt på at deltagerne er fysisk til stede. Det finder vi befordrende for den gode dialog. Som en undtagelse vil der dog være en mulighed for at deltage over Skype på mødet i København. Dette skal angives ved tilmeldingen. Som fjernedeltager vil der kun vil være mulighed for at stille spørgsmål via chat, som vi vil forsøge at besvare mundtligt på møderne, hvis tiden tillader det.

Links til mødet sendes ud til de pågældende Skype deltagere et par dage før mødet.
Man kan ikke vælge at mød fysisk frem, hvis man kun er tilmeldt som Skype deltager. 

Dialogmøderne afholdes

30. september 2021, Comwell H.C. Andersen Odense, Claus Bergs Gade 75000 Odense. Tilmeld dig her
12. oktober 2021, i Scandic Sydhavnen, Sydhavns Plads 15, 2450 København SV. Tilmeld dig her 
14. oktober 2021, DGI-huset, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C.
Tilmeld dig her
 


OBS! Frist for tilmelding: torsdag den 23. september 2021.

Se program for møderne her. Der tages forbehold for ændringer.

Eventuelle spørgsmål til arrangementet kan sendes til Helle Mirjam Petersen på Obfuscated Email, eller på tlf. 72 54 25 48, eller til Anne Mette Granhøj Hansen på Obfuscated Email eller på tlf. 21 55 81 93