Jagttegnskontorets telefon er lukket om torsdagen til og med 24. juni 2021

21-05-2021
Jagt og jagttegn

I juni måned vil telefonen til Miljøstyrelsens jagttegnsekspedition være lukket om torsdagen. Lukningen gælder i alt fem torsdage fra og med den 27. maj til og med den 24. juni.

Foto: Colourbox

Miljøstyrelsen ser sig nødsaget til midlertidigt at begrænse telefontiden for jagttegnsekspeditionen, for at få tid til at indkøre to nye medarbejdere og overdrage viden.

Telefonen er derfor lukket de kommende fem torsdage. Den første torsdag er den 27. maj, og den sidste torsdag er den 24. juni. Ugens øvrige fire hverdage er der åbent for telefonisk henvendelse som normalt om formiddagen fra klokken 9 til 12.

”Vi beklager, at vi er nødt til at beskære telefontiden i en kort periode for at få tid til den nødvendige overlevering af opgaver i jagttegnsadministrationen,” siger kontorchef Jens Skovager Østergaard.

Formålet er bedre betjening

”Formålet er sikre en bedre betjening af jægerne fremover. Begrænsningen af telefontiden er desværre nødvendig en overgang for at få den fornødne ro til oplæringen, men på længere sigt skulle resultatet gerne blive en bedre service.”

Fra og med juli vender Jagttegnsekspeditionen tilbage til de hidtidige telefontider med åbent for henvendelse om formiddagen på alle hverdage.

Hjemmesiden rummer imidlertid svar på mange spørgsmål, og jagttegnsekspeditionen opfordrer brugerne til altid først at undersøge, om man kan finde svar sine spørgsmål der.

’’Mens telefontiden er begrænset opfordrer han til, at man altid først undersøger, om hjemmesiden har svar på de spørgsmål, man vil stille.