Sidste udkald: Få op til 25 times gratis rådgivning om substitution

25-06-2021
Kemikalier

Har jeres virksomhed brug for hjælp til at substituere farlige uønskede kemiske stoffer med mindre farlige eller helt ufarlige? Eller vil I bare gerne være klogere på, hvordan man griber en substitutionsproces an?

Så kan I få et gratis forløb på op til 25 timer, hvor I får tilknyttet en eller flere eksperter fra Center for Cirkulær Kemi til at hjælpe jer på vej. Eneste krav er, at jeres virksomhed er inden for brancherne/områderne Byggeri, Emballage eller Fødevarer/proces.

Vi kan stadig tilbyde en håndfuld rådgivningsforløb i efteråret 2021, så kontakt os snarest og senest den 1. september 2021.

Kontakt: Birgitte Holm Christensen fra NIRAS på telefon: 6011 4289 eller e-mail:  Obfuscated Email

Det siger andre virksomheder, som har fået hjælp til substitution fra Center for Cirkulær Kemi:

FOSS: Substitution af uønsket stof

”Vi fik en rigtig god dialog med konsulenterne fra CCK om, hvad der findes af bakteriostatiske stoffer, og hvad der karakteriserer dem. Det var også godt at tale med nogen, der bruger nogle andre værktøjer, end dem vi selv benytter os af, og som har erfaring med, hvilke stoffer man bruger, og hvad der er problematisk og/eller velegnet i andre brancher.”

Stine Garder Jensen, kemiingeniør, Product Engineering R&D

Læs hele historien

SANISTÅL: Temadage om substitution

”På temadagene fik vi gennemgået nogle helt centrale områder og begreber på en klar og meget forståelig måde. Og så har vi fået en fantastisk præsentation ud af det, som vi kan bruge internt i virksomheden fremover. Samtidig blev vi gennem cases bekræftet i, at de tendenser vi selv ser i markedet lige nu er rigtige.”

Dot Søe, afdelingschef for Produktsikkerhed, Miljø & CSR

Læs hele historien

NØRAGER MEJERI: Farlig kemi i procesrengøring

”Det har været fint at se nærmere på den farlige kemi på mejeriet, da det er et område, som både myndigheder og andre interessenter vil have større og større fokus på fremover efterhånden som kravene øges.”

Jan Larsen, EHS-koordinator

Læs hele historien