Invitation til kommunerne til webinar om spildevand

05-10-2020
Vand i hverdagen

Er du som kommunal spildevandsmedarbejder nysgerrig på det seneste nye om lovreguleringen på spildevandsområdet og få demonstreret, hvordan den nye PULS 2.0 nu har faciliteter, der kan lette kommunernes årlige dataindberetning til Miljøstyrelsen - eller er du nysgerrig på sammenhængen mellem arbejdet med vandområdeplanlægningen og spildevand?

- og vil du høre om andre aktuelle problemstillinger som berører kommunernes daglige forvaltning på spildevandsområdet? Så se her!

Miljøstyrelsen ønsker at videreføre det styrkede samarbejde med kommunerne på spildevandsområdet med årlige dialogmøder. Vi ser det som en vigtig platform for at holde hinanden orienteret om aktuelle emner, der knytter sig til forvaltning på spildevandsområdet.

Miljøstyrelsen inviterer derfor igen i år til dialogmøde om spildevand, der grundet corona-situationen afholdes som et webinar udelukkende på Skype.

 

Webinaret afholdes torsdag den 29. oktober 2020 Kl. 9.30-12.30. Tilmeld dig her

Frist for tilmelding: 22. oktober 2020.

Når du har tilmeldt dig via ovenstående link, vil du i god tid inden mødet modtage en mail med et Skype-link. Linket sendes til den e-mailadresse, som du har angivet ved tilmeldingen. Bemærk, at pga. mødets størrelse, vil deltagernes mikrofoner fra central hold være slået fra. Spørgsmål og evt. kommentarer skal derfor skrives i chatten.

Se programmet for webinaret

Eventuelle spørgsmål til arrangementet kan sendes til Helle Mirjam Petersen på Obfuscated Email, eller på tlf. 72 54 25 48, eller til Anne Mette Granhøj Hansen på Obfuscated Email eller på tlf. 21 55 81 93