GUDP´s info-møder bliver afholdt som webinarer

14-05-2020

GUDP´s informationsmøder den 11. juni og 12 juni bliver på grund af corona-situationen afviklet som webinarer på Skype. Begge møder vil vare to timer med mulighed for spørgsmål.

Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram, GUDP, uddeler i andet halvår af 2020 ca. 80 mio. kr. som tilskud til projekter, der kan fremme grøn og bæredygtig udvikling i landbruget og fødevaresektoren.

I forbindelse med ansøgningsrunden, der åbner sidst i maj, bliver der afholdt to informationsmøder henholdsvis torsdag den 11. juni om eftermiddagen og fredag formiddag den 12. juni.

På grund af corona-situationen foregår begge møder udelukkende på nettet. Når du har tilmeldt dig via linket i boksen til højre, vil du i god tid inden mødet modstage en mail med et Skype-link. 

Program for infomøderne den 11. og 12. juni 2020 

Kl. 13.30/9.30:
Velkomst og introduktion til mødeformen

Kl. 13.40/9.40: 
Introduktion til GUDP
Hvad er formålet med GUDP?
Ansøgningsprocedure og -fristerne.
Hvad skal der til for at opnå støtte?
Hvem kan få del i midlerne?
Hvor meget kan man få og til hvad?
GUDP´s spiderweb og de grønne og økonomiske effekter. 

13:55/9:55:
Spørgsmål og opsamling – 10 min.

14.05/10:05:
Præsentation af ansøgningsmaterialet

14.30/10.30:
Spørgsmål og opsamling – 15 minutter

14.45/10.45:
Præsentation af ansøgningsmateriale, del 2

15.15/11.15:
Spørgsmål og opsamling – 15 minutter

15.30/11.30:
Afrunding – farvel og tak


Vejledning til Skype-møde

Sådan deltager du i GUDP´s informationswebinar
Når du har tilmeldt dig, modtager du en mail med et skype-link.
Log gerne på 10 minutter før, så vi har mulighed for at registrere, at du deltager i mødet, og så eventuelle tekniske problemer kan blive løst.

Ny bruger af Skype for Business
Klik på linket Deltag i Skype-møde i den mail, du har fået ved tilmeldingen. Linket åbner automatisk en ny browser. Her får du følgende to valgmuligheder: Du kan enten vælge: Installer og deltag med Skype-mødeappen (web) eller du kan: Deltag med Skype for Business (desktop).

Har du ikke Skype for Business installeret på din computer, kan du vælge den første valgmulighed. Så bruger du appen Skype for Business Web App til at deltage i et Skype for Business-møde fra en browser. Følg anvisningerne for installation.

Hvis du har Skype for Business installeret på din computer, klikker du blot på valgmulighed nr. 2, og programmet Skype for Business starter. Du indtaster blot din mail og kode.

 

Redigeret den 29.5.2020

Individuel sparring per telefon og mail

Alle med GUDP-egnede projektideer er fortsat velkomne til at sende en kort projektbeskrivelse til GUDP-sekretariatet, hvor sagsbehandlerne står til rådighed med kvalificeret sparring.

Beskrivelsen må højst fylde én side i en særlig skabelon.

I denne runde bliver der udelukkende givet feedback via telefon. 

Retningslinjer for Skypemødet

  • Vi anbefaler, at du ikke har video-funktionen slået under mødet, men sørg gerne for at have foto på din Skypeprofil, så de andre deltagere kan se dig.
  • Slå mikrofonen fra, når du ikke har ordet. Så undgår vi unødig støj.
  • Ønsker du ordet, så brug venligst chatfunktionen til venstre (taleboblen), og skriv gerne dit navn i en besked på chatten, så vil dirigenten sige dit navn, når det er tid til spørgsmål.
  • Når du skal tale, er det vigtigt, at du slår mikrofonen til og siger dit navn tydeligt inden dit oplæg, så alle ved, hvem der taler.