Seminar om præcisions-jordbrug i praksis

25-10-2019
Pesticider

Miljøstyrelsen og Landbrugsstyrelsen inviterer jordbrugere og konsulenter til seminar om præcisionsjordbrug i praksis. Det sker 21. november på Flakkebjerg i Slagelse.

Der er på seminaret lagt op til erfaringsdeling med mere end ti forskellige oplæg og demonstrationer af teknologier og metoder fra de to projekter 'partnerskab om præcisionssprøjtning' og 'pilotprojektordningen om præcisionslandbrug'. 

Begge projekter indgår i partnerskabet mellem Landbrug & Fødevarer og Miljø- og Fødevareministeriet om præcisionslandbrug og smart regulering. Med et fælles seminar for de to projekter vil der være fokus på både præcisionsteknologi inden for sprøjtearbejdet og i gødningstildelingen.

Seminaret henvender sig til jordbrugere, som enten er i gang med eller planlægger at anvende teknologi til præcisionsjordbrug, og som ønsker sparring med kolleger og andre relevant fagfolk. Seminaret henvender sig også til konsulenter og forskere, som arbejder med eller interesserer sig for præcisionsjordbrug. 

Du vil møde maskinindustri, rådgivning og landmænd, som har været involveret i praktiske afprøvninger, og du vil se demonstrationer af udstyr til fremtidens planteavl. Som landmand eller rådgiver kan du få gode råd til, hvordan du selv kommer i gang med præcisionsjordbrug.

 

Seminaret finder sted 21. november kl. 9.30

Hvor:  Forskningscenter Flakkebjerg, Forsøgsvej 1, 4200 Slagelse

Program og tilmelding:

Du kan se programmet for dagen og tilmelde dig her.

 

Du kan her læse mere om Partnerskab om præcisionssprøjtning.

Læs mere om Pilotprojektordningen om præcisionslandbrug her.

 

Kontaktoplysning vedr. seminaret:

Har du spørgsmål vedr. seminaret, er du velkommen til at kontakte:

Anita Fjelsted, Specialkonsulent i Miljøstyrelsen på tlf. 41272094 eller sende en e-mail til Obfuscated Email