Invitation til masterclass for cirkulære indkøb

05-12-2019
Grøn virksomhed

Bliv klædt på til dit næste cirkulære udbud.

Offentlige myndigheder indkøber for cirka 320 milliarder kroner om året, hvoraf kommuner og regioner står for størstedelen. Det er en stor ”muskel”, som kan være med til at trække markedet i en mere cirkulær retning og skabe mindre affald i kommuner og regioner. Samtidig er materialer og produkter ansvarlig for størstedelen af vores klimabelastning, så hvis vi vil mindske vores CO2-aftryk, er det vigtigt, at vi sætter fokus på vores indkøb.

Det gør vi til: Masterclass for cirkulære indkøb torsdag den 30. januar 2020, 9:30 til 15:00 hos Argo, Håndværkervej 70, 4000 Roskilde.

På masterclassen serverer vi et overblik over området, inspirerende erfaringer fra andre lande og giver rum til at skitsere mulige tiltag i egen organisation. Vi vil sætte særligt fokus på erfaringer indenfor følgende produktområder: tekstiler, byggeri, møbler og plast. Formålet med masterclassen er at give deltagerne et godt indblik i, hvordan cirkulære udbud kan bruges som løftestang til at skabe cirkulær omstilling og være en del af løsningen på vores affaldsproblem. Masterclassen henvender sig primært til udbudskonsulenter samt miljø-, bæredygtighedsog affaldsmedarbejdere i kommuner i regioner. 

Dagen arrangeres af Aalborg Kommune, Aalborg Universitet, Gate 21 og Cirkulær Sjælland projektet, Kommunalteknisk Chefforening samt Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb og Forum for Bæredygtige Indkøb.

Du kan tilmelde dig og se hele programmet her. Tilmeldingsfristen er d. 26. januar 2020. Det er gratis at deltage, men der opkræves no show-fee ved udeblivelse uden afmelding.