Gratis kogebog laver invasive arter om til gourmetmad

16-12-2019

Miljø- og Fødevareministeriet og Hotel- og Restaurantskolen i København lancerer i dag en ny og gratis kogebog, som giver alle danskere tips til at spise invasive arter som stillehavsøsters, rynket rose eller canadagås.

 

Gin&Tonic-stillehavsøsters, voldsneglstatar og gåseboller. Det lyder måske som retter på michelinrestauranter, men det er nogle af de retter, som alle danskere kan lære at lave med den nye og ganske gratis kogebog fra Miljø- og Fødevareministeriet og Hotel- og Restaurantskolen i København.

Kogebogen indeholder 31 opskrifter, som tager udgangspunkt i enten sortmundet kutling, stillehavsøsters, invasive krebs, invasive gæs, amerikansk skarveand, rynket rose, armensk brombær, plettet voldsnegl og muntjak.

Alle kan fra den 16. december gratis afhente en kogebog hos Hotel- og Restaurantskolen i Valby, Miljøstyrelsen i Odense og hos AQUA Dyrepark i Silkeborg så længe lager haves.

Du kan også finde den nye kogebog online her

 

Bemærk! Dette indhold kræver cookies for at blive vist korrekt.
Læs mere om cookies