Stor interesse for at arbejde i Miljøstyrelsen

01-05-2018
Borger

Mere end 1500 mennesker har meldt sig på banen for at blive en del af den kommende Miljøstyrelse i Odense.

Der er stor interesse for at arbejde i Miljøstyrelsens kommende hovedkvarter i Odense.
Der er stor interesse for at arbejde i Miljøstyrelsens kommende hovedkvarter på Tolderlundsvej i Odense.

I disse dage arbejder Miljøstyrelsen på at besætte cirka 70 stillinger inden for naturfag, jura, økonomi og IT. Hele 1534 ansøgere har søgt stillingerne, og det vækker glæde i styrelsens ledelse.

- Jeg er glad for, at så mange har vist interesse for at blive en del af Miljøstyrelsen. Det understreger, at styrelsen ses som en attraktiv arbejdsplads, og vi står nu med et varieret og stærkt ansøgerfelt, siger direktør i Miljøstyrelsen, Lars Hindkjær.

De mange jobopslag er et resultat af, at Miljøstyrelsen i starten af 2019 skifter adresse fra Haraldsgade i København til Tolderlundsvej i Odense, hvilket har fået nogle ansatte til at søge nyt job. De 70 stillinger blev slået op sidst i marts og blev bl.a. fulgt op af en karrieredag i Odense den 10. april, hvor studerende og andre interesserede kunne få information om arbejdet i styrelsen. Rekrutteringen sker med støtte fra flere samarbejdspartnere, blandt andre SDU og Odense Kommune, og det har indtil nu været positivt.

- Vi har et rigtigt godt samarbejde med både Odense Kommune, Syddansk Universitet og flere andre parter. Det har været vigtigt for, at vi har kunnet tiltrække så mange kvalificerede kandidater til de opslåede stillinger, siger Lars Hindkjær

Ansættelsesprocessen er lige nu i fuld gang og ventes at fortsætte et godt stykke ind i maj. Senere på året forventer Miljøstyrelsen at offentliggøre endnu en stribe jobopslag.