OECD konference om bæredygtig plastik

29-05-2018

Plastik er højt på dagsordenen i denne tid, og det er også det store emne, når OECD holder Global Forum den 29-31. maj i København med Miljøstyrelsen og Miljø- og Fødevareministeriet som vært.

Når over 100 eksperter fra hele verden holder konference i de næste dage, så er det store tema, hvordan plastik indgår i en cirkulær økonomi, hvordan man designer bæredygtig plastik, og hvilke stoffer skal vi bruge i vores plastik.

Det er OECD, som står bag konferencen, og det er også OECD, som kan bruge resultaterne fra Global Forum, så man på sigt kan sikre en mere bæredygtig anvendelse af plastik og blive ved med at drage nytte af de mange gode egenskaber, som plastik har i vores moderne tilværelse.

Med undtagelse af de første par timer er konferencen er lukket for andre end de inviterede deltagere, men hvis du ønsker at høre mere eller har spørgsmål til programmet kontakt venligst: Flemming Ingerslev, civilingeniør i Miljøstyrelsen på mobil: 22 35 24 60.

Konferencen hedder “OECD Global Forum on Environment: Plastics in a Circular Economy. Designing sustainable plastics from a chemicals perspective.”