Kom til informationsmøde om GUDP

24-05-2018
GUDP Landbrug

GUDP inviterer til informationsmøde, hvor du kan høre mere om hvilke typer af projekter, GUDP støtter. Informationsmøderne holdes i forbindelse med åbning af næste ansøgningsrunde i primo juni.

Har du en god og grøn idé, der både kan skabe gevinster på bundlinjen og for miljøet i fødevaresektoren? Så kan der være vigtige støttekroner at hente! Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) inviterer til to møder, hvor du kan høre mere om mulighederne.

Kom til informationsmøde i København eller Vejle

Bliv klogere på om din projektidé kan få støtte fra GUDP eller kom godt i gang med ansøgningen til næste runde ved at deltage i et af GUDP’s informationsmøder.

Den 7. juni fra kl. 13-16 holdes informationsmøde i Miljøstyrelsens lokaler i København Ø.

Ved mødet vil der være oplæg fra nuværende GUDP-projekter og GUDP-sekretariatet.

Den 12. juni fra kl. 10.00 til 15.00 holdes informationsmøde ved Food Innovation House i Vejle. Her vil du desuden også få mulighed for at se faciliteterne i det nyåbnede innovationshus. 

Du kan tilmelde dig møderne her.

Informationsmødet er samtidig en god anledning til at få sparring på din projektidé – og til at netværke med andre potentielle ansøgere.

Har din idé GUDP-potentiale?

Inden du skriver din ansøgning, giver vi gerne feedback på, om din idé har GUDP-potentiale. Send derfor en kort beskrivelse af din idé til vores sekretariat, og så giver vi en tilbagemelding. 

Du finder en skabelon til beskrivelse af din projektidé under ”Kan min gode idé blive et GUDP-projekt”.