GUDP indkalder ansøgninger for ca. 88 mio. kr.

20-12-2018
GUDP

Har du en idé til et projekt, der understøtter fødevareerhvervet og bidrager til grøn og økonomisk bæredygtighed? Så læs mere om GUDP’s ansøgningsrunde I 2019.

GUDP har netop åbnet for en ny ansøgningsrunde, hvor nytænkende og bæredygtige projekter med høj relevans kan få tildelt tilskudskroner. Ansøgningsrunden er den første af de to årlige ordinære GUDP-ansøgningsrunder. Frist for ansøgninger er 28. februar 2019 kl. 12.00.

Se indkaldelse, vejledning og ansøgningsskema

Ansøgningsrunden er den første under GUDP’s nye strategi, der gælder for perioden 2019-2022.

Læs strategi og handlingsplanen for 2019

Kom til informationsmøde og hør mere

En god start på en god ansøgning er at deltage i et af GUDP’s informationsmøder. Møderne holdes i København den 22. januar 2019 og i Vejle den 23. januar 2019. På møderne kan du høre mere om:

  • Hvad der er ændret i forbindelse med GUDP’s nye strategi.
  • Hvordan du laver den bedst mulige ansøgning.
  • Hvilke erfaringer deltagere i GUDP-projekter har gjort sig – med fokus på samarbejdsprojekter.

Samtidig er informationsmøderne en god mulighed for at få sparring med GUDP-sekretariatet om din projektidé og til at netværke med andre potentielle ansøgere.  

Tilmeld dig her:

København 22. januar 2019

Vejle 23. november 2019

Har din idé GUDP-potentiale?

Hvis du har brug for sparring om, hvorvidt din projektidé passer til GUDP, kan du sende en kort beskrivelse af projektet til GUDP-sekretariatet, som så vil give dig en tilbagemelding.

Hent en skabelon for projektbeskrivelsen under ”Kan min gode idé blive et GUDP-projekt”.

Du kan hele året sende projektbeskrivelser til GUDP, hvorefter du vil få tilbagemelding fra sekretariatet. Hvis du ønsker tilbagemelding på informationsmødet, skal du sende den udfyldte skabelon senest en uge inden mødet og skrive i mailen, hvilket mødet du deltager i.