Kom til Miljø- og fødevareministeriets konference om Mindre Madspild i Århus

23-10-2017
Affald

Bliv inspireret til at tænke nyt, skabe mere værdi og bæredygtig udvikling. Kom og vær med, når Miljø- og Fødevareministeriet den 22. november 2017 sætter fokus på, hvordan vi sammen kan skabe mere værdi gennem mindre madspild

Hvordan arbejder vi sammen på tværs i værdikæden for at mindske madspild? Mød bl.a. verdens største producent af mad- og drikkevarerNestlé og verdens fjerde største supermarkedskæde TESCO og hør, hvordan de arbejder tæt sammen med deres leverandører, hvilket har givet overraskende resultater. Også i Danmark har detailhandlen taget nye spændende midler i brug, for at reducere madspild. Hør NETTO fortælle om deres erfaringer.

Du vil også få præsenteret en række spændende madspildsinitiativer fx, Wefoood, For Resten samt resultater fra madspildsprojekter under Puljen til Mindre Madspild.  

Og der er meget mere på programmet, som du kan se her


Alt i alt en spændende dag med masser af inspiration og konkret viden fra folk, der arbejder med at reducere madspild, både blandt publikum og oplægsholdere.

 

Hvornår: Onsdag den 22. november, fra 9.30-16.30

Hvor: Aarhussalen, Sankt Knuds Torv 3, 8000 Aarhus C 

Pris: Konferencen er gratis. Vi har dedikeret et bestemt antal pladser til hver enkelt del af værdikæden og kører efter først til mølle princippet. Er kvoten fyldt i en kategori kommer man på venteliste, i fald der ikke bliver fyldt op i en af de andre kategorier. 

 

Tilmeld dig allerede nu via linket her