Malou Aamund skal stå i spidsen for millioner til miljøteknologi

18-12-2017
Grøn virksomhed

Det Miljøteknologiske Udviklings- og Demonstrationsprogram har fået en ny kvinde ved roret. Malou Aamund blev i dag udnævnt som formand for programmet, der støtter projekter inden for miljøteknologi.

Malou Aamund skal fremover stå i spidsen for MUDP.

Det er en markant profil fra dansk erhvervsliv, som fremover skal lede bestyrelsen i det Miljøteknologiske Udviklings- og Demonstrationsprogram (MUDP). MUDP støtter projekter, der fx kan rense vand eller luft, mindske kemikalietrykket, genanvende affald eller på andre måder gavne miljøet.

Den nye formand i spidsen for MUDP er Malou Aamund, som overtager posten efter Pernille Blach Hansen.

Malou Aamund er glad for, at hun fik tilbudt formandsposten, og hun glæder sig til at komme i gang med arbejdet. Hun er bevidst om, at hun og resten af bestyrelsen står med en vigtig opgave i de kommende år.

- Danmark ligger helt i front inden for miljøteknologi, og det er en position, der skal forsvares og udvikles. Jeg glæder mig meget til sammen med den øvrige bestyrelse at være med til at sætte yderligere fokus på det miljøteknologiske område, siger Malou Aamund.

Malou Aamund har en baggrund inden for it-branchen, hvor hun har haft flere ledelsesposter. Den erfaring glæder hun sig til at bruge, når hun nu skal være med i udviklingen af dansk miljøteknologi.

- Jeg kan bidrage med min viden og erfaring fra erhvervslivet, når bestyrelsen skal prioritere fremtidige MUDP-projekter. Jeg ser også digitalisering som vigtigt, når vi skal udvikle de bedste løsninger på danske og globale miljøproblemer, siger Malou Aamund.

MUDP har siden 2008 støttet udvikling og demonstration af ny miljøteknologi, der kan rense vand eller luft, mindske kemikalietrykket, genanvende affald eller på andre måder gavne miljøet.