Gode og grønne projektidéer kan igen få del i GUDP-millioner

12-12-2017
GUDP

Har du en god og grøn idé, der både kan skabe gevinster på bundlinjen og for miljøet? Så kan der være vigtige tilskudskroner at hente. GUDP åbner nu en ny ansøgningsrunde for grønne projekter i fødevaresektoren.

GUDP har netop åbnet en ny ansøgningsrunde, hvor innovative og bæredygtige projekter inden for fødevaresektoren igen kan blive tildelt tilskudskroner. Ansøgningsrunden er den første af to i 2018. Deadline for ansøgninger er den 13. februar 2018 kl. 12.00.

GUDP yder støtte til de mest perspektivrige projekter og netværk, som skal hjælpe til at styrke både grøn og økonomisk bæredygtighed i det danske fødevareerhverv. I løbet af 2017 har vi støttet i alt 36 projekter, der beskæftiger sig med alt fra bioraffinering, præcisionslandbrug, fiskeskindslæder, akvakultur og meget, meget mere.

Denne gang er der ca. 86 millioner kroner i pengepuljen. Du finder indkaldelse, vejledning og ansøgningsskema her.

Kom til informationsmøde

En god start på en god ansøgning er at deltage i GUDP’s informationsmøde. Det finder sted den 9. januar 2018 fra kl. 9.30 på Vejle Center Hotel. Her kan du blandt andet blive klogere på;

  • Hvad GUDP-bestyrelsen prioriterer i udvælgelsen af projekter
  • Hvordan du laver den bedst mulige ansøgning
  • Hvilke erfaringer de nuværende projektledere har gjort sig

Informationsmødet er samtidig en god anledning til at få sparring på din projektidé – og til at netværke med andre potentielle ansøgere. Tilmeld dig her.

Har din idé GUDP-potentiale?

Inden du skriver din ansøgning, giver vi gerne feedback på, om din idé har GUDP-potentiale. Send derfor en kort beskrivelse af din idé til vores sekretariat, og så giver vi en tilbagemelding.

Du finder en skabelon til beskrivelse af din projektidé her under ”Kan min gode idé blive et GUDP-projekt”.