Invitation: Kom med til Miljø- og Fødevareministeriets konference om madspild

19-10-2016
Borger Affald

Vær med til at sætte dagsordenen for den fremtidige indsats på madspildsområdet i Danmark til Miljø- og Fødevareministeriets konference om madspild "Madspild fra jord til bord" den 24. november 2016

På konferencen gør vi status, undersøger nye tiltag og tager i det hele taget temperaturen på madspildsagendaen i Danmark lige nu og i den nærmeste fremtid. Vi lytter til, bliver inspireret af og oplever indsatser mod madspild, som er sat i gang eller gennemført i 2016.

Du får samtidig mulighed for at høre hvilke nye spændende initiativer, der er på vej, og hvad en trendforsker kan se i sin fremtidskikkert.

Du kommer til at høre om madspildsinitiativer i storkøkkener, undervisningsmateriale til børn, nye madspildstrends og spændende nye madspildsprojekter, som har fået støtte under Miljø- og Fødevareministeriets millionpulje mod madspild. 

Konferencen er gratis (efter først til mølle princippet) og finder sted på Kosmopol, Fiolstræde 44, 1171 København K. Se programmet her og tilmeld dig allerede nu her .

Din deltagelse er vigtig, allerede inden du møder op på konferencen!

Som noget nyt har alle som deltager på konferencen direkte indflydelse på det, vi skal diskutere på konferencen og dermed på madspildsagendaen fremadrettet. Derfor starter vi en madspilds-stafet inden konferencen. Stafetten giver alle tilmeldte mulighed for at stille spørgsmål og få svar på lige præcis det, som man er allermest optaget af i relation til madspild. Den samlede mængde spørgsmål og svar udgør grundlaget for de diskussioner, vi tager om eftermiddagen på konferencen.

Tilmeldingsfristen til madspilds-stafetten er den 25. oktober 2016.

Vi glæder os til at ser jer!

//Miljøstyrelsen

Yderligere oplysninger:

Miljøstyrelsen Jord & Affald Lone Lykke Nielsen, tlf.: 72 54 41 84, e-mail: