Kommunerne inviteres på spildevand

02-11-2016

SVANA holder tre regionale møder om nye regler og initiativer.

SVANA
Samarbejde. Kommuners relevante medarbejdere inviteres til møde med SVANA. Foto: SVANA.

Hvis man er ansat i en kommune og gerne vil vide lidt mere om, hvad SVANA er for en fisk, så er her et godt tilbud: Danmarks nye styrelse for vand og natur inviterer alle kommuners relevante medarbejdere til møde med SVANA, hvor man især vil orientere om det sidste nye inden for regler og initiativer på spildevandsområdet. Det er samtidig starten på en ny og bedre erfaringsopsamling i kommunerne.

”Den nye styrelse ønsker at styrke samarbejdet med kommunerne på alle områder, og nu tager vi fat på spildevandsområdet. Vi vil styrke informationsindsatsen om regler og tiltag, men samtidig inddrage kommunernes viden og erfaring med, hvordan reglerne kan blive anvendt i praksis" , siger kontorchef Katrine Rafn, SVANA-Vandforsyning.

Udover de regionale gå-hjem møder for chefer og sagsbehandlere har SVANA igangsat en survey til kommunerne om inputs til den kommende revision af spildevandsvejledningen.

Møderne foregår:

Sjælland: 24. november kl. 12-16 på Hotel Scandic, Sydhavns Plads 15, København
Fyn: 1. december kl. 12-16, Park hotel, Viaduktvej 28, Middelfart
Jylland: 15. december kl. 12-16, Hotel Scandic Aarhus City, Østergade 10, Aarhus

Send din tilmelding til: , att. Helle Mirjam Petersen. Angiv navn, stilling og navnet på kommunen. Angiv den ønskede mødedato og evt. 2. prioritet. Tilmeldingsfrist: en uge før hvert arrangement.

SVANA har disponeret med 1-3 deltagere pr. kommune. Hvis der er flere tilmeldte, end der er plads i de reserverede lokaler, vil vi fordele pladserne så flest mulige kommuner kan være repræsenteret.

Eventuelle spørgsmål til arrangementet kan sendes til Helle Mirjam Petersen på , eller du kan ringe på tlf. 72 54 25 48

Hent mødeprogrammet her