Invitation - nu med program: Hør hvordan Danmark får styr på elektronikaffaldet

18-11-2016
Affald Industri

Alt for meget elektronikaffald indsamles uden at blive registreret – og det skal der laves om på. Hvordan har Partnerskab for indsamling af elektronikaffald fået til opgave at svare på – og du har mulighed for at komme med på en lytter

Op mod halvdelen af danskernes elektronikaffald indsamles uden at blive registreret – det vil sige, at det ender i såkaldte skyggestrømme. På konferencen 'Styr på elektronikaffaldet' vil partnerskabet for indsamling af Elektronikaffald komme med bud på, hvordan der i fremtiden kan komme styr på Danmarks elektronikaffald.

På konferencen ”Styr på elektronikaffaldet” den 19. december 2016 kl. 11.30-15.30 vil partnerskabet præsentere deres anbefalinger til initiativer, der fremadrettet kan sikre en fortsat god indsamling og overvågning af elektronikaffald i Danmark. 

Gratis at deltage

Konferencen er gratis (efter først til mølle princippet) og finder sted i Eigtveds Pakhus, Asiatisk Plads 2, 1448 København K. Tilmeldingsfristen er d. 8. december 2016. Se programmet her.

Forud for konferencen kan du finde partnerskabets kortlægningsresultater her  samt det samlede overblik over affaldsstrømme for elektronikaffald i Danmark.

Fakta om partnerskabet

Partnerskabet består af KL, DI og Dansk Erhverv, som repræsenterer Genindvindingsindustrien samt direktøren i Hold Danmark Rent. Partnerskabet har i perioden 2014-16 haft til opgave at foretage en nærmere kortlægning af de forskellige affaldsstrømme for elektronikaffald, samt målrette og udvikle forslag til indsamlingsinitiativer, der fremadrettet kan sikre en fortsat god indsamling af elektronikaffald i Danmark.

Yderligere oplysninger om konferencen:

DPA-System, Ulf M. Gilberg, tlf. 33 77 91 95, e-mail: umg@dpa-system.dk

Miljøstyrelsen, Jord & Affald, Anne Harborg Larsen, tlf.: 72 54 43 38, e-mail: