Invitation til informationsdag om kosmetikregler

01-12-2016
Kemikalier

Miljøstyrelsen gentager succesen og inviterer sammen med de to brancheforeninger SPT og VKH til to informationsdage, hvor interessenter i branchen kan få opfrisket kosmetikreglerne. Informationsdagene afholdes i Århus den 21. marts og i København (Glostrup) den 23. marts 2017.

På informationsdagen vil Miljøstyrelsen, SPT og VKH give et grundigt indblik i, hvilke krav der stilles, når man sælger kosmetiske produkter. På det spændende program er bl.a. virksomhedens rolle og ansvar, sikkerhedsvurderinger, mærkning og anprisning, CMR-stoffer, kontrol og håndhævelse m.m.

Stor opbakning fra virksomheder

Informationsdagene har tidligere været en stor succes, og der forventes igen stor tilslutning fra virksomhedernes side. Hos både Miljøstyrelsen, SPT og VKH ser man det som en god måde at mødes på tværs af sektorer, for at samarbejde om at nå et fælles mål - nemlig at kosmetikreglerne overholdes.

 Informationsdagen om kosmetikforordningen hjælper branchen med at fortolke lovgivningen, og dagen giver samtidig mulighed for at mødes med faglige kollegaer ”, siger Kvalitets- og Miljøchef Connie Mørch, DermaPharm A/S

  Samtidig er dagen også en god mulighed for at netværke, udveksle viden og dele erfaringer med folk indenfor branchen.

  ”Informationsdagen i 2015 var en rigtig god og informativ dag, med en oplagt mulighed for at netværke", siger R&D Chemist Pernille Borling fra Persano Group

Informationsdagene afholdes i Århus den 21. marts og i København (Glostrup) den 23. marts 2017. 

Tilmelding

Se mere om initiativet og tilmeld jer på nettet her:   Århus        København
Download invitation