Bliv en del af den Europæiske bæredygtighedsuge!

13-04-2016
Borger Grøn virksomhed

Har du et arrangement, et projekt eller et initiativ om bæredygtig udvikling, der finder sted i perioden fra den 30. maj til den 5. juni 2016, så kan du få det registreret som en del af European Sustainable Development Week (ESDW).

undefined

European Sustainable Development Week er et initiativ, der har som formål at stimulere og synliggøre aktiviteter, projekter og arrangementer, der fremmer bæredygtig udvikling og FN’s Verdensmål. På ESDW hjemmesiden er det muligt at få et overblik over alle registrerede initiativer der finder sted i Europa i perioden 30. maj til 5. juni 2016.

Registrering af arrangementer er åben for offentlige institutioner, universiteter, uddannelsesinstitutioner, museer, fonde, foreninger, virksomheder og borgere. Arrangementet skal omhandle bæredygtig udvikling og finde sted i den omtalte periode. Det er gratis at registrere sit arrangement på hjemmesiden.

ESDW finder sted hvert år fra den 30. maj til 05 i juni. I Danmark er Miljøstyrelsen kontakt for ESDW.

Du kan læse om mere ESDW og registrere dit arrangement på dette link . Du er også velkommen til at kontakte Sune Kirkegaard Rotne, Miljøstyrelsen på tlf.: 72 54 45 99 eller e-mail: .

Læs mere om FN’s Verdensmål på Udenrigsministeriets hjemmeside .