Vær med til at teste branchebeskrivelser i miljøtilsynet

13-09-2013
Industri

Miljøstyrelsen har netop afsluttet et pilotprojekt, som beskriver miljøbelastning og aktiviteter fra udvalgte brancher. Du kan være med til at teste branchebeskrivelserne.

Miljøstyrelsen har netop afsluttet et pilotprojekt, som beskriver miljøbelastning og aktiviteter fra udvalgte brancher. Du kan være med til at teste branchebeskrivelserne. De 3 brancher er:

  1. Jern- og metalmaskinværksteder
  2. Træ- og møbelindustri samt
  3. Vognmandsvirksomheder mv.

Branchebeskrivelserne henvender sig primært til virksomhederne, men også kommunale medarbejdere kan anvende pjecerne i miljøtilsynet. Målet med beskrivelserne er at lette virksomhedernes miljøarbejde.

Branchebeskrivelserne oplyser, hvilke miljøforhold virksomheden skal være opmærksom på i den daglige drift, hvad virksomheden kan gøre for at minimere belastningen, samt hvad der evt. vil blive tjekket i forbindelse med et miljøtilsyn.

Frem til december 2013 vil branchebeskrivelserne blive afprøvet. Er du en af de virksomheder, som branchebeskrivelserne retter sig mod eller  tilsynsmedarbejder i en kommune, som har lyst til at give dine erfaringer med brug af branchebeskrivelserne videre, kan du klikke på dette link:

Del dine erfaringer med os .