Miljøpris på højkant til nytænkende virksomhed

10-09-2012
Grøn virksomhed

Virksomheder, der er frontløbere på miljøområdet, kan søge om at hjemtage den ny miljøpris "CSR - Environment".

I samarbejde med CSR-Fonden opfordrer Miljøministeriet virksomheder til at ansøge om den nye miljøpris ”CSR-Environment.” Prisen uddeles i november ved CSR Awards 2012 i Sønderborg, hvor både miljøminister Ida Auken og USA’s tidligere præsident Bill Clinton deltager.

CSR-Environment prisen går i år til den danske virksomhed, som har udviklet den bedste grønne innovative løsning. Det kan fx være en løsning inden for vand, klimatilpasning, ressourcer og affald, luftforurening, støj, kemikalier eller en løsning inden for bæredygtig produktion og forbrug.

Juryen vil vurdere på tre parametre: i hvor høj grad er der tale om en nyskabelse, hvor bredt kan produktet nå ud og i hvor høj grad bidrager virksomheden til at løse en miljøudfordring.

Frist for indstillinger til prisen er 21. september 2012, og prisoverrækkelsen finder sted i Sønderborg 14. november 2012.

CSR Awards er en del af regeringens CSR-handlingsplan ”Ansvarlig Vækst ,” og hylder i Sønderborg de virksomheder, som har arbejdet målrettet med nye, ambitiøse tiltag indenfor CSR.

Omkring 1000 deltagere vil være til stede i Sønderborg den 13. og 14. November, hvor der vil være lejlighed til at opleve USA's 42. Præsident, Bill Clinton samt en række øvrige keynote speakers fra ind- og udland.
Vil du indstille en virksomhed, så læs mere på CSR-Fondens hjemmeside: www.csrfonden.dk

Yderligere oplysninger: Heidi Hilbert, Fuldmægtig Miljøstyrelsen, tlf. 72 54 4215, e-mail: