Få annonceringer om miljøet på e-mail

10-04-2012
Pressemeddelelse

Borgere kan nu få direkte besked på e-mail, når der sker annonceringer på miljøområdet. Alle annonceringer kommer fremover på nettet i stedet for i avisen

Borgere kan nu få direkte besked på e-mail, når der sker annonceringer på miljøområdet. Alle annonceringer kommer fremover på nettet i stedet for i avisen

Annonceringer fra Miljøstyrelsen og Naturstyrelsen vil fremover kun blive lagt på internettet. Dermed vil styrelserne ikke længere indrykke annoncer i aviser og dagblade.

Styrelserne tilbyder derfor, at borgere og andre interesserede kan få tilsendt en e-mail, når der sker annoncering af afgørelser, planer og programmer m.v. på miljøområdet.

Når styrelserne annoncerer på hjemmesiderne, sendes der automatisk en e-mail med et direkte link til hjemmesiden. Dermed kan alle, der har tilmeldt sig ordningen, få direkte besked om nye aktiviteter.

- Det er en nem og effektiv måde at kommunikere med borgere og andre interesserede på. Jeg håber på mere dialog med alle interessenter, og at vi med den nye ordning kan nå bredere ud, siger vicedirektør i Miljøstyrelsen Michel Schilling.

Samtidig arbejder styrelserne på at tilknytte en sms-ordning, hvor man gratis får tilsendt en besked på mobilen. Ordningen forventes at være klar inden sommeren 2012.

Miljøstyrelsen og Naturstyrelsen stopper med at annoncere i aviser - herunder lokalaviser - fra dags dato.

Miljøministeriet har i de foregående uger informeret om ændringerne i de aviser og dagblade, som styrelserne sædvanligvis annoncerer i.

FAKTA
Du kan tilmelde dig den nye e-mail abonnementsordning her:
Miljøstyrelsens side: www.mst.dk/annoncer
Naturstyrelsens side: www.naturstyrelsen.dk/annonceringer

YDERLIGERE OPLSYNINGER
Fuldmægtig, Miljøstyrelsen, Christian L.  A. Vind, tlf. 72 54 44 05, e-mail:
Fuldmægtig, Naturstyrelsen, Helle Liemann, tlf. 72 54 49 15, e-mail:
Pressemedarbejder, Miljøstyrelsen, Jens Peter Kildevang, tlf. 72 54 45 80, e-mail: