Ny FAQ på Miljøstyrelsens hjemmeside

09-11-2011
Støj Grøn virksomhed

Miljøstyrelsen samler nu alle ofte stillede spørgsmål på www.mst.dk. Formålet er at give virksomheder, myndigheder og andre et hurtigt overblik over typiske miljøspørgsmål og svar på hjemmesiden.

Miljøstyrelsen samler nu alle ofte stillede spørgsmål og svar i et nyt modul for at give virksomheder, myndigheder og andre et hurtigt overblik over typiske miljøspørgsmål og svar på hjemmesiden.

2000 besøg pr. dag i gennemsnit viser, at Miljøstyrelsens hjemmeside er et vigtigt værktøj for rigtig mange virksomheder og myndigheder i deres daglige arbejde. Men det kan tage tid at finde de helt rigtige oplysninger på en stor hjemmeside, der har informationer om alt fra parabener i kosmetik til, hvordan man bekæmper muldvarpe og mosegrise.

Nu bliver de ofte stillede spørgsmål samlet i et nyt FAQ modul, som giver et kort overblik med henvisninger til mere uddybende indhold på mst.dk. Formålet med FAQ-modulet er altså at hjælpe virksomheder og myndigheder med at skyde genvej til netop den konkrete miljøinformation de mangler, og derved give dem en bedre service.

 

FAQ – Frequently Asked Questions

FAQ er en engelsk forkortelse, som kan oversættes direkte til ”ofte stillede spørgsmål" på dansk. Forkortelsen bliver brugt, også på danske internetsider, som en betegnelse for en liste med spørgsmål og svar om et konkret emne.