Kontakt ved spørgsmål

Miljøstyrelsen:

Hvis du har generelle spørgsmål til Jupitervejledningen eller tilhørende gældende lovgivning, så kan du kontakte Miljøstyrelsen på

 

GEUS:

Hvis du har tekniske spørgsmål til Jupitervejledningen eller hvis du har spørgsmål til kort, borerapporter mv., så kan du kontakte GEUS på .

GEUS er ansvarlig for at vedligeholde A-Boringer. Såfremt der er rettelser til A-boringer kontakt 

 

Danmarks Miljøportal:

Hvis der er spørgsmål om den fælles offentlige del af Jupiterdatabasen (PCJupiterXL datamodel, webservices og godkendelses webformularer) kontakt 

På Danmarks Miljøportals Help Center kan du finde forskellige vejledninger under emnerne "Grundvand - Jupiter" og "Skriftlige vejledninger", bl.a. til Diadem. 

 

Fagsystemer:

Når tilsynsmyndigheder og laboratorier indlæser data i Jupiterdatabasen, sker dette typisk via et andet fagsystem, et IT-system som via web services kan læse i og opdatere i Jupiterdatabasen. Dette kan f.eks. være GeoGIS, Structura Miljø eller GeoEnvirion.

Disse fagsystemer udbydes af de forskellige udbydere som har opbygget det enkelte fagsystem. Fagsystemer kan være opbygget på forskellig måde, og spørgsmål til disse fagsystemerne skal derfor rettes til udbyder af det enkelte fagsystem.