Arrangementer

Her kan du læse om arrangementer, der er planlagt gennemført i regi af partnerskabet om præcisionssprøjtning samt om andre arrangementer med tilknytning til præcisionslandbrug.
Har du kendskab til arrangementer, som med fordel kan fremgå af listen, så kontakt Anita Fjelsted, Miljøstyrelsen på mail:

 

Afholdte arrangementer

4. april 2018. Kick-off møde for partnerskab for præcisionssprøjtning - Forskningscenter Foulum. Læs mere om kick-off mødet her. Invitationen med program for dagen kan du se her.

31. maj 2018: Møde i Horsens kl. 9.30 - 12.00 for Partnerskabets Fokusgruppe 1 om øget anvendelse af eksisterende sprøjteteknologier i praksis (Læs om indhold mv. via dette link)

31. maj 2018: Møde i Horsens kl. 13.00 - 15.30 for Partnerskabets Fokusgruppe 2 om udvikling, optimering og validering af teknologier til behovsbestemt sprøjtning (Læs om indhold mv. via dette link).

Planlagte arrangmenter

Det oprindelig planlagte møde den 6. juni 2018 for fokusgruppe 3 og 4 er foreløbig udsat. Kontakt de to fokusgruppeledere i gruppe 3 og 4 hvis du ønsker at ingå i arbejdet i disse fokusgrupper. For fokusgruppe 3 se kontaktoplysninger her og for fokusgruppe 4 se kontaktoplysninger her.