Bekæmpelsesmiddeldatabasen (BMD-præproduktion)

TEST side
I Miljøstyrelsen Bekæmpelsesmiddeldatabase kan du finde oplysninger om Bekæmpelsesmiddelprodukter i Danmark.

Hvis du vil fremsøge en liste over midler, der netop nu må markedsføres i Danmark af den virksomhed, der har godkendelsen, skal du søge på produktstatus ”produkt godkendt”. Du kan vælge at begrænse denne søgning til en af bekæmpelsesmiddeltyperne pesticid eller biocid. Listen inkluderer både midler med mikrobiologiske og kemiske aktivstoffer - se uddybende her , hvor der også findes yderligere info vedr. Bekæmpelsesmiddeldatabasen og hvilke forhold som gælder.

Datasøgning

En længere række af forskellige oplysninger om bekæmpelsesmidler i Danmark kan udsøges. Bemærk at detalje visning for produkterne i din søgning kan slås til ved at klikke radio button "Detaljer for alle produkter" til. Så vises alle oplysninger for de enkelte midler. Du kan filtrere din søgning til højre på siden - se fx filtre for ”Bekæmpelsesmiddelstype” og ”Produktstatus”. Din søgning kan eksporteres til PDF-format (denne eksport kan tage tid, hvis du har fremsøgt mange produkter).

Abonnementsordning (nyhedsbrev)

Du kan tilmelde dig som abonnent på et nyhedsbrev. Brevet udsendes ved ændringer i belastningsafgiften for pesticider. Du tilmelder dig ved at indskrive din mailadresse og klikke på tilmeld. Herefter får du en e-mail, hvor du bekræfter dit abonnement.

Spørgsmål eller ønsker til søgemuligheder eller abonnementsordningen kan rettes til: