Offentliggørelse af svar fra Husdyrhelpdesken

Miljøstyrelsens husdyrhelpdesk har siden 1. maj 2009 som en del af husdyraftalen besvaret spørgsmål fra kommunerne om husdyrgodkendelsesloven med tilhørende bekendtgørelser.

Fra på mandag den 10. maj 2010 er det muligt at læse størstedelen af de spørgsmål, som andre kommuner har stillet og de tilhørende svar fra helpdesken her på hjemmesiden. Under "Husdyrhelpdesken" kan du søge i mere end 500 svar på spørgsmål om ammoniak, lugt m.m.

Det er også her, I fremover kan stille spørgsmål til husdyrhelpdesken. Spørgeformularen ligner den, I plejer at bruge med undtagelse af drop-down-menuen for emnevalg, som er blevet mere udspecificeret. Således er det fx muligt at søge på spørgsmål og svar, der specifikt handler om lugt eller nitrat for grundvand. Når I søger i tidligere spørgsmål og svar vil I opleve, at det er den samme drop-down-menu, der går igen.
Spørgsmål vedrørende it-ansøgningssystemet Husdyrgodkendelse.dk kan nu også stilles til husdyrhelpdesken. Når I stiller et spørgsmål, har I mulighed for at vælge kategorien "It-ansøgningssystemet". Ligeledes når I søger i tidligere spørgsmål og svar, kan I vælge, om I også vil have vist spørgsmål vedrørende it-ansøgningssystemet.
Vi håber, at I vil tage godt imod initiativet!