Nyhedsbrevet husdyrgodkendelse - Nr. 2 udsendt 7. maj 2009

Nyhedsbrevet Husdyrgodkendelse informerer kommunerne om seneste nyt vedrørende miljøgodkendelser af husdyrbrug. Find bl.a. seneste kommuneoversigt.

Nyhedsbrev

Kommunernes Admin-modul har skiftet udseende
Det første du som sagsbehandler vil opdage, når du logger ind på husdyrgodkendelse.dk/admin (link ikke længere aktivt) , er, at du nu har mulighed for at vælge, hvilken type af ansøgninger, du gerne vil se.

Indtil de ansøgninger der p.t. ligger hos kommunerne er visiterede ved hjælp af UVISA, vil alle ansøgninger figurere under ”Ubehandlet”.

Vigtigt: Ansøgninger der p.t. er sendt tilbage til ansøgerne ved hjælp af den gamle, gule ”send skema tilbage”-knap fremgår også af kommunens liste over ”Ubehandlede ansøgninger”. Dette er ikke en fejl men nødvendigt for, at disse ansøgninger ved genindsendelse kan sorteres korrekt under ”I behandling”.

De ansøgninger der p.t. er returneret til ansøger er låst for kommunen, og der er derfor ingen handlingsknapper tilknyttet disse skemaer. Således kan man ikke foretage sig noget med disse skemaer. Det er dog muligt at se ansøgningens sagsbehandlingsstatus ved at vælge skemaet. Når ansøger sender skemaet tilbage, vil handlingsknapperne komme frem.

Ansøgninger returneret ved hjælp af den gamle, røde knap ”Skema ufuldstændig” fremgår ikke af kommunens lister.
Her kan du læse de øvrige artikler i Nyhedsbrevet nr. 2 (07/05/09)

Læs hele nyhedsbrev nr. 2 i pdf