§ 25 Tilladelse til DSB værksted ved Næstved

Miljøstyrelsen har meddelt DSB tilladelse til etablering og drift af et DSB-værksted ved Næstved. Tilladelsen er meddelt i henhold til § 25 stk. 1 i Lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter LBK nr 973 af 25/06/2020. En eventuel klage skal være modtaget senest fire uger efter offentliggørelsen af afgørelsen dvs. den 29. september 2021. Journal nr.: 2021-1294

§ 25-tilladelsen inkl. bilag kan ses her på siden eller fås ved henvendelse til MST via mail: mst@mst.dk, som også kan give yderligere oplysninger om projektet.

- §25-tilladelse- Miljøkonsekvensrapport med bilag- Redegørelse for projektændringer- Resume af høringssvar

Sammen med styrelsens afgørelse offentliggøres Næstved Kommunes udledningstilladelser i anlægs- og driftsfasen efter Miljøbeskyttelsesloven, der delvist erstatter Miljøstyrelsens tilladelse. Klager over udledningstilladelsen skal stilles til Næstved Kommune.

- Næstved Kommunes udledningstilladelse til anlægsfasen
- Næstved Kommunes udledningstilladelse til driftsfasen

Trafikstyrelsen meddeler særskilt afgørelse efter Jernbanelovens § 38, som annonceres særskilt. Klagevejledning fremgår af afgørelsen.

Offentliggørelse

Miljøstyrelsens afgørelse annonceres og offentliggøres udelukkende digitalt. Materialet kan tilgås på mst.dk. Vi gør opmærksom på, at der er åbenhed i Miljøstyrelsens sagsbehandling, og at henvendelser i miljøsager er omfattet af reglerne om aktindsigt. Offentligheden har adgang til sagens øvrige oplysninger med de begrænsninger, der følger af lovgivningen.

Klagevejledning

Klagevejledning fremgår af § 25-tilladelsen.