Konference om mindre madspild 2017
Bliv inspireret til at tænke nyt, skabe mere værdi og bæredygtig udvikling. Kom og vær med, når Miljø- og Fødevareministeriet den 22. november 2017 sætter fokus på, hvordan vi sammen kan skabe mere værdi gennem mindre madspild
Hvordan arbejder vi sammen på tværs i værdikæden for at mindske madspild? Mød bl.a. verdens største producent af mad- og drikkevarerNestlé og verdens fjerde største supermarkedskæde TESCO og hør, hvordan de arbejder tæt sammen med deres leverandører, hvilket har givet overraskende resultater. Også i Danmark har detailhandlen taget nye spændende midler i brug, for at reducere madspild. Hør NETTO fortælle om deres erfaringer.
Du vil også få præsenteret en række spændende madspildsinitiativer fx, Wefoood, For Resten samt resultater fra madspildsprojekter under Puljen til Mindre Madspild.
Og der er meget mere på programmet, som du kan se her
Alt i alt en spændende dag med masser af inspiration og konkret viden fra folk, der arbejder med at reducere madspild, både blandt publikum og oplægsholdere.
Hvornår: Onsdag den 22. november, fra 9.30-16.30
Hvor: Aarhussalen, Sankt Knuds Torv 3, 8000 Aarhus C
Pris: Konferencen er gratis. Vi har dedikeret et bestemt antal pladser til hver enkelt del af værdikæden og kører efter først til mølle princippet. Er kvoten fyldt i en kategori kommer man på venteliste, i fald der ikke bliver fyldt op i en af de andre kategorier.
Her finder du materiale om madspildskonferencen 2017:
Miljø- og Fødevarestyrelsen_madspildsprogram.pdf
1 Esben rahbek Pedersen CBS.pdf
2 Michiel Kernkamp Nestle.pdf
3 Tim Smith TESCO.pdf
4 Johnny Petersen Legro.pdf
5 Jørgen Dejgaard IFRO.pdf
6 Pernille Hougaard AAUhospital.pdf
7 Zanne Dittlau FVST.pdf
8 Jesper Jensen Fremforsk.pdf
Her finder du materialet fra madspildskonferencen 2016:
Program Madspildskonference 2016
Deltagerlister 2016
Stafetanalyseresultater 2016
Posters - Resultater fra gruppearbejdet 2016
Afrapportering madspildskonferencen 2016
Evaluering af konference 2016
Joergen Dejgaard Jensen IFRO
Mette Schellerup Gotfredsen Teknologisk Institut
Davide Tonini DTU
Stian Olesen Too Good To Go
Selina Juul Stop Spild af Mad
Hanne Moeller OEstfoldforskning
Line Damsgaard Landbrug og Fødevarer
Refood Timms køkken
Kirsten Poulsen Firstmove