Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies

Det digitale Affaldsregister

Affald og computer 1170-400


Affaldsregistret er en oversigt med de virksomheder, som indsamler, behandler og transporterer affald samt forhandlere og mæglere. Her på siden kan du læse om og søge om optagelse i registret og se de aktuelle gebyrer. Du kan også søge blandt de virksomheder, der er registreret.

 

OBS!!

Tekniske problemer:

På grund af tekniske problemer er udsendelsen af faktura for det årlige gebyr 2014 forsinket. Dette har ikke konsekvens for virksomhedernes registreringer i affaldsregistret. Udsendelsen vil ske så snart det tekniske problem er løst.

Ansøgning om registrering i Det Danske Affaldsregister indkommet efter den 1. nov. 2014

Der er mindre end 2 måneder tilbage af 2014. Miljøstyrelsen vil derfor gerne gøre opmærksom på, at godkendelse i Affaldsregistret medfører opkrævning af dels et registreringsgebyr og dels et årligt gebyr for 2014. Der vil desuden blive opkrævet et årligt gebyr for 2015 i januar måned 2015.

Hvis det ikke er afgørende for din virksomheds aktivitet, at din virksomhed bliver registreret i Affaldsregistret i 2014, kan det derfor gebyrmæssigt være en fordel, hvis Miljøstyrelsen først behandler jeres ansøgning i starten af 2015. Hvis du indsender en ansøgning om registrering i perioden 1. november -31. december 2014, vil vi derfor spørge dig, om du ønsker ansøgningen behandlet nu eller primo 2015.

Miljøstyrelsen skal dog gøre opmærksom på, at såfremt I venter med at registrere jeres virksomhed til 2015, må I ikke udføre de aktiviteter, som kræver godkendelse i affaldsregisteret, før I har modtaget en godkendelse i 2015.


Med venlig hilsen Affaldsregistret

 

Affaldsregistret - Find Søg Knap
Affaldsregistret - Registrer Virksomhed Knap
Affaldsregistret - Ret Oplysninger Knap
Affaldsregistret - Afmeld Virksomhed Knap

Flag_engelsk                 Flag_tysk

Kontakt - Affaldsregistret

Har du spørgsmål til registrering af din virksomhed, er der god hjælp at hente i FAQ'en her på siden.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål, kan du kontakte  Miljøministeriets Informationscenter