Til brug for vores arbejde med mst.dk sættes en cookie som samler data om dit besøg. Andre 3. parts cookies fra fx sociale medier kan du afvise.Læs mere om cookies
kantine_870_200.jpg

Madspildsjægerne

Madspildsjægerne er et gratis tilbud til private og offentlige storkøkkener og kantiner om at få besøg af en konsulent, som sammen med personalet på stedet kan finde den helt rigtige løsning til at mindske madspild i netop det køkken.

Der går alt for meget mad til spilde i storkøkkener. Tal fra Miljø- og Fødevareministeriet viser, at de samlet har et årligt madspild på 31.000 tons. Det svarer til ca. 700 indkøbsvogne om dagen fyldt med mad. Mad, som vel at mærke kunne være spist. Det skal der gøres noget ved, og derfor får landets storkøkkener nu mulighed for at få besøg af en madspildsjæger, som gratis kan hjælpe køkkenpersonalet med at mindske madspild.

50 procent mindre spild

Mange storkøkkener og kantiner gør allerede en indsats for at bekæmpe madspild, men et par friske øjne udefra kan ofte finde nye løsninger til at mindske madspild. Et besøg af en madspildsjæger kan mindske madspild i storkøkkener med op til 50 procent, viser tal fra Teknologisk Instituts nye divison AgroTech.

Bemærk! Dette indhold kræver cookies for at blive vist korrekt.
Læs mere om cookies

Book din madspildsjæger

Er du interesseret i at få besøg af en madspildsjæger? Så skriv til konsulent Dorte Petersen fra AgroTech på eller ring på +45 7220 3345 og aftal et besøg med det samme.