Til brug for vores arbejde med mst.dk sættes en cookie som samler data om dit besøg. Andre 3. parts cookies fra fx sociale medier kan du afvise.Læs mere om cookies

Konference om mindre madspild

Miljø- og fødevareministeriet afholder en gang om året en konference med det formål at sætte fokus på madspildet i Danmark.

Målet med konferencen er, at samle aktører fra hele fødevarenes værdikæde således, at der fortsat er et stærkt fundament for nye ideer, netværk og  samarbejde om at mindske madspildet i hele værdikæden i Danmark. Her på siden kan du finde materialer om sidste års konference.

 

Program Madspildskonference 2016

Deltagerlister 2016

Stafetanalyseresultater 2016

Posters - Resultater fra gruppearbejdet 2016

Afrapportering madspildskonferencen 2016

Evaluering af konference 2016

 

Joergen Dejgaard Jensen IFRO

Mette Schellerup Gotfredsen Teknologisk Institut

Davide Tonini DTU

Stian Olesen Too Good To Go

Selina Juul Stop Spild af Mad

Hanne Moeller OEstfoldforskning

Line Damsgaard Landbrug og Foedevarer

Refood Timms køkken

Kirsten Poulsen Firstmove